Benodigdheden

140 gram Schär Kuchen und kekse

1 eetlepel suiker

1 zakje vanillesuiker

2 eieren

2 eetlepel zonnebloem olie

snuf zout

snuf kaneel

400 ml karnemelk

1 dessertlepel bakpoeder

Extra nodig

Roomboter

Pannenkoekenpan

Siliconen bakkwast en garde

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten bij elkaar en daar op de melk. Mix met een handmixer of garde tot een mooi beslag
  2. Het beslag kan iets dik zijn, maar meer melk toevoegen zorgt ervoor dat je pannekoeken vochtig blijven van binnen.
  3. Doe een lepel beslag in een koekenpan waarin je boter hebt laten smelten en spreid het uit door ronddraaiende bewegingen te maken. Lukt dit niet over de gehele pan, gebruik dan een siliconen bakkwast en smeer het uit over de gehele oppervlakte. Bak aan beide kanten goudbruin
  4. Werk het beslag af

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten